Friday 12 July 2013

GEREJA DI JERUSALEM DOA KEMENANGAN PAKATAN MALAYSIA

Saudara Pengarang,

Ditujukan Khas Kepada Pemimpin-Pemimpin Islam Dalam Pakatan; The Muslim Leaders In The Pact: How To Double Cross Your People

Saya ingin mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada kepimpinan PAS dan PKR serta penyokong-penyokong mereka, khususnya yang beragama ISLAM. Perjuangan kamu dalam merendahkan martabat ISLAM dan bangsa Melayu tiada tolok bandingnya dalam persejarahan negara kita.

MUSLIM LEADERS IN THE PACT: HOW TO DOUBLE CROSS YOUR OWN KIND..

Semoga kamu semua dapat dibangkitkan di Yaum Al Mahsyar kelak, di hadapan ALLAH SWT yang MAHA BERKUASA dan dapat memberi jawapan keatas segala pendakwaan yang dtuntutkan keatas kamu oleh sekelian umat Melayu Islam di negara kita khususnya, yang masih memiliki maruah atas keimanan mereka kepada ALLAH SWT dan Rasulullah SAW.

Gereja Di Jerusalem Doa Kemenangan Pakatan Malaysia seperti dalam link video ini; http://www.youtube.com/watch?v=_GzQS1bCO6A
1. Isu 'Decree for Malaysia' (Perintah untuk Malaysia) yang pernah didedahkan dahulu, mengenai Agenda Kristianisasi Malaysia dari Jurusalem, kini dilengkapi bukti video.

2. Apa yang sedang digerakkan di Malaysia ini melalui usahasama CFM dan Pakatan Rakyat adalah sebenarnya berteraskan prinsip 'Dominionism', iaitu model gerakan aliran Kristian Konservatif yang bergiat aktif dalam bidang politik di Amerika Syarikat, ke arah pembentukan suatu negara yang dipimpin oleh samada para Kristian atau seseorang pemimpin Negara dari aliran Kristian konservatif yang menguasai sistem perundangan bible.

Anwar Ibrahim kader Jesuit Georgetown University, salah satu universiti Jesuit yang terulung di dunia. Pada tahun 1996 beliau dikurniakan anugerah Presidential Medal oleh Georgetown University. Pada tahun 2006 pula berkhidmat sebagai Profesor Islam Malaysia Asia Tenggara di CMCU, Edmund A. Walsh School of Foreign Service, Georgetown University.

3. Dengan lain perkataan tidak lain dan tidak bukan, usaha untuk mengasaskan pemerintahan sistem politik beteraskan Kristian Zionisma. Kalau dahulu kita dengar tentang doktrin 'Separation of State and Religion', maka 'Dominionism' pula menggabungkan Kristianiti dengan sistem pemerintahan dan pentadbiran. Di Malaysia jelasnya apparatus (instrumen) yang digunakan adalah melalui DAP dan Pakatan Pembangkang.

4. Ia merupakan pergerakan pro-politik yang membabitkan secara langsung pihak Gereja dengan bermotifkan politik, iaitu inisiatif untuk merubah kepimpinan dan pentadbiran negara kepada pemerintahan berteraskan ideologi Kristianiti.

5. Pergerakan Kristian-Zionist di Malaysia-antara yang yang paling agresif mempelopori aktiviti politik melalui doktrin 'Dominionism' adalah National Evangelical Christian Fellowship Malaysia (NECF) dibawah naungan "The Christian Federation of Malaysia" (CFM) tajaan JESUITS yang telah berganding bahu dengan Pakatan DAP, PKR dan PAS.

6. CFM - Asas pada pergerakan Kristianisasi ini terletak pada 'The Christian Federation of Malaysia' (CFM) tajaan JESUITS yang terdiri daripada gabungan:
(i) National Evangelical Christian Fellowship (NECF)
(ii) Council of Churches of Malaysia (CCM)
(iii) Roman Catholic Church


7. Persekutuan Kristian Malaysia (CFM) pernah dilaporkan mengedar sepucuk surat bertarikh 18 Julai 2012 kepada gereja-gereja dan penganut Kristian seluruh negara berhubung pilihanraya umum ke-13 akan datang.

8. Surat yang ditulis atas nama Bishop Datuk Ng Moon Hing, pengerusi Christian Federation of Malaysia, menyeru umat Kristian agar 'mengundi dengan bijak'.

9. Di Petaling Jaya dan Sabah juga Pastor Henry K Pillai, NIK AZIZ: CROSS MY FINGER antara yang sangat lantang mengenai dekri Malaysia dibawah program 'Rainbow Nation' ini.

10. Beliau sering digambarkan bersama seorang lagi rakan seperjuangannya, Dr Chuck Pierce yang turut bersyarah dan menyumbang pada artikel gereja mereka. Henry Pillai dan Dr Chuck Pierce kedua-duanya kerap menggunakan kod-kod nombor dan membuat pelbagai ramalan.

Apabila diselidiki sememangnya Dr Chuck Pierce adalah pembawa ajaran Kabbalah; Ilmu mistik dan okult Yahudi kuno. Beliau sudah biasa berulang alik ke Malaysia sejak tahun 90an dan sangat arif dengan senario tempatan.

Dr Chuck Pierce menggelar dirinya sebagai pewaris kepimpinan tertinggi untuk New Apostolic Reformation dan Pesuruh Kabbalah. Beliau juga merangkap Presiden Glory of Zion International Ministries, yang turut berpengkalan di AS dan Israel. Beliau salah seorang dari jaringan gerakan dakyah 'Window 10/40' yang mensasarkan negara yang terletak di antara garis lintang 10 dan 40 di peta dunia.

Satu contoh aduan mengenai beliau:
*** False Prophet Chuck Pierce and the Kabbalah: The Month of Iyar and The Month of Nissan | May 12, 2008 | Wyatt Roberts

Posted on Friday, July 18, 2008 3:35:11 AM by Irene E .Chuck Pierce and Kabbalah: The Month of Iyar

Last week, I posted an article exposing the occultic origins of Chuck Pierce's so-called 'ministry,' explaining that most of what he claims are 'Words from the Lord' actually comes from astrology and Kabbalah (Jewish Mysticism).


Warga Malaysia Prihatin,
Adam

No comments:

Post a Comment