Sunday 31 March 2013

WASPADA TAKTIK BARU PEROGOL


MENURUT laporan Polis seorang wanita telah dirogol oleh 5 lelaki di sebuah kelab malam di Singapura pada malam Sabtu lalu sebelum ditinggalkan.

Wanita tersebut tidak berupaya untuk mengingati kejadian malam tersebut, namun ujian mengesahkan bahawa beliau telah dirogol berulang kali dengan kesan rohypnol di dalam darahnya dan progestrex, sejenis pil 'mencuci' yang kecil.

Dadah tersebut kini digunakan oleh  para perogol dan kemudian 'mencuci' mereka. Progesterex dibekalkan kepada para Doktor haiwan untuk 'mencuci' haiwan besar.

Khabarnya Progesterex digunakan bersama Rohypnol, sebagai dadah 'Dating' dan rogol.

Apa yang mereka perlu lakukan ialah menitiskan Rohypnol ke dalam minuman si gadis, mangsa tersebut tidak akan ingat apa-apa pun esok paginya, apa yang berlaku kepadanya sepanjang malam tersebut.

Progesterex amat senang larut dalam minuman, akan 'mencuci' agar simangsa tidak akan mengandung akibat dari perkosaan tersebut dan siperogol tidak bimbang untuk perlu menjalani ujian air mani dan DNA kemudian.

Kesan dadah ini adalah K*E*K*A*L terhadap si mangsa. Prodesterex asalnya adalah untuk memandulkan kuda. Mana-mana wanita yang mengambilnya tidak akan mengandung SAMPAI BILA-BILA.

Si durjana boleh memperolehi dadah ini boleh mendapatkan dadah ini dari pusat haiwan atau mana-mana universiti dan ia diramalkan akan digunakan dengan berleluasa di kampus-kampus.

Oleh itu, wanita harus berwaspada apabila keluar dan jangan biarkan minuman anda terbiar tanpa dijaga oleh orang yang anda percayai. (Informasi)

No comments:

Post a Comment